Kun  virkkaa ja suunnittelee malleja yksin virkkuukoukku kourassa, lankapinon vieressä ja itsekrittiikki voimakkaasti kuvioissa mukana (onks tästä nyt mihinkään?), parasta palautetta on se, kun huomaa, että kanssasisareni (ja veljeni) ovat innostuneet sen verran malleistani, että ovat jopa itse sellaisia tehneet. Ja ilokseni olen huomannut, että näiden mallien kuvia alkaa löytyä eri blogeilta. Niinpä siis päätin tehdä sellaisen jutun, että perustin Pinterest sivun sellaisille virkkauksille, joita on tehty malleillani. Kun siis bongaan sellaisia netistä, niin linkkaan kuvan kuvasivulle. Pinterestissä on ongelma se, että se ei oikein kunnioita kuvien tekijänoikeuksia virallisesti, mutta koen, että kun jokaisessa kuvassa on Pinterestin puolesta linkki blogiin, josta kuva on, ja olen selvästi ilmoittanut tällä sivulla, että tekeleet ovat erilaisten taitavien käsityöihmisten, niin sallittakoon tämä kuvien kiinnittely tälle kuvataululle. Otin kuvakaappauksen tästä taulusta, ja se näyttää  tältä:

Itsestäni on aivan mieletöntä huomata se, miten ihania virkkauksia ihmiset ovat saaneet aikaiseksi malleillani ja myös se, että tosi virkkaajat modifioivat mallejani halutuksi. Pinterest board löytyy täältä:

http://pinterest.com/elinafuturist/crochetted-stuff-from-my-models-at-novita-magazine/

Jos sinulla, rakas lukijani, on tekeleitä, joita on tehty Novita lehdessä olleiden mallieni mukaan, niin vinkkaa, niin lisään niitä tänne Pinterest galleriaani.

Suurkiitos niille ihanille virkkaajille, jotka ovat innostuneet malleistani!! Tämä antaa luottoa itseen virkkaajana :)