Aloitin uuden duunin 17 elokuuta. Nyt olen jo päässyt testailemaan tiimiläistemme avomielisyyttä. Eräässä päivän strategiapalaverissa istuin ja virkkasin helmiä. Eikä tullut pomolta noottia (pomo on tosi hyvä tyyppi!!). Jälkeenpäin eräs tuttavani kysyi, että eikö virkkaus palaverissa ole loukkaavaa muille. Minusta se ei ole sen loukkaavampaa kuin sähköpostinkaan lukeminen tai netissä surffailu, jota aika ahkerasti harrastetaan. Itse pystyn virkkaamalla keskittymään paremmin kuuntelemiseen. Jotenkin minun aivot vaan toimivat niin.  Eräs ei-tiimiläiseni kuitenkin vihjasi, että kannattaa miettiä missä virkkaa. Hän itse oli vetänyt herneen nenään luennoidessaan, kun joku oli kaivanut sukkapuikot esille. Lupasin tälle naishenkilölle, että aloitan heti hänelle siedätyshoidon. Kun seuraavan kerran istumme samassa palaverissa, pitää varmistaa, että virkkuuvehkeet ovat mukana (tämä oli sellaista mukavaa huulenheittoa :)

Mutta siis tuon strategiapalaverin lopussa ja helminauhan valmistuessa eräs tiimiläiseni halusi helmet ehdottomasti itselleen. Se oli minulle suuri kunnia. Pistän kuvan blogilleni helmistä kun saan muistikorttini tyhjennettyä.

No niin, mutta innostuneena uudesta ihanasta tiimistäni sitten päätin virkata tiimimme nimen (Foresight). Tämä "taideteos! tulee koristamaan harmaata sermien ympäröimää työpistekeskittymäämme huomenna.

(kuva on vähän huonolaatuinen!!)

Piti viedä tämä jo tänään töihin, mutta unohtui sitten aamutohinassa kotiin. Kun näytin tiimilleni kuvaa kännykästäni, kiinnostui myös viereisen kuution tiimikin teoksesta. Haluavat nyt oman nimensä virkattuna. Onneksi tiimin nimi on PPD eikä esimerkiksi kuusankoskenlinja-autoliiton peräkammarinpojat.