Minä olen jäänyt koukkuun. Nimittäin virkkaukseen. Se alkoi vaarattomasti selaillessani huovutuskirjoja Amazonissa. Penteleen kone ehdotti minulle amigurumi kirjaa. Siis-mitä-kirjaa??

Amigurumi on japanilainen tyyli virkata jotain söpöä, pientä ja söpöä. Koska kirja oli halpa ja minä kuin Sulo Vilen, tuli se tilattua. Ja jotta oikein säästäisi, tilasin muutaman muunkin virkkausaiheisen kirjan. Ja nyt siis koukussa. Tässä muutama mallikappale viimeaikojen töistäni.

 

 

Eka Amigurumi oli tuo vihreä nalle. Se sai pian rinnalleen vaalenapunaisen, joka sai lähdön kotimaahansa Japaniin kirjekaverilleni joululahjaksi.

Tämä on jo hieman kookkaampi (edelliset olivat noin 7,5-10 senttiä) kappale, ja menee myös joululahjaksi- pikkuiselle kummipojalleni.

Tämä enkeli lähti tuttavalleni, joka leikattiin juuri syövän takia. Tänään virkkasin hänelle kännykkäkaulapussin, koska sellaista toivottiin. Leikkauksen jälkeen ystäväni ei pääse niin nopeasti etsimään kännykkäänsä, joten se pitää roikkua kaulalla. Pistän kuvan kun saan ladattua sen kamerastani.

Ja tässä kaksi Amigurumi heijastinta:

Kumpaankin on virkattu mukaan heijastinlankaa, joka on muuten yllättävän kallista!! Jos vinkkejä siitä, mistä heijastinlankaa saisi halvemmalla kuin tuo 3,5 euroa/10 metriä, niin otetaan kiitollisena vastaan.