Keväällä Hesarin kuukausiliitteessä oli pyyntö ITE taiteilijoille lähettää kuvia omista tekeleistään liittyen vaatetukseen. Tänään tuo Kuukausiliite ilmestyi ja siellä oli jos jonkinmoista teosta ITE taiteilijoilta. Täytyy sanoa, että luovuutta ja hulluutta oli käytetty hienosti kyseisissä töissä. Oli ilo katsella muitten käsityöihin ja ITE tekemiseen innostuneiden ihmisten tekeleitä!!

Itse lähetin myö kuvan parista tekemästäni kännykkäkotelosta. Hesarista pyydettiin toukokuussa minua lähettämään kyseiset kotelot kuvaukseen, mutta ei niitä ainakaan Kuukausiliitteen kuvissa näkynyt. Osa teoksista menee Design Weekillä Kaapelitehtaaseen näyttelyyn, joten ehkä nuo kännykkäkoteloni löytyvät sitten sieltä. Tai sitten ei (?) Joka tapauksessa nämä kaksi alla olevaa virkattua kännykkäkoteloa majailevat nyt jossain Hesarin toimituksessa- ja palannevat joku päivä omistajilleen.

Puudeli kännykkäkotelo/laukku tehty oman villakoirani inspiroimana.

Ja pappi kännykotelo oli tehty kaverilleni, joka lukee papiksi. Nyt kaverini joutui luopumaan joksikin aikaa tuosta kännykotelosta.