Tarina menee näin:

 

Ostin kirpparilta kassillisen virkkaukseen sopivaa lankaa. Valkoista, saksalaista 100% viskoosista lankaa oli noin 4 kerää. Päätin siis tehdä siitä, yllätys yllätys kännypussin (valmistui) ja hatun. Kuva hatusta tässä:

No hatusta tuli ihan liian iso ja se hötkyi päässä, vaikka se tulikin ohjeiden mukaan tehtyä. Tällaista se on olla aloittelija virkkauksessa. Kyseiset ohjeet löytyvät täältä ja kannattaa varmaan käyttää suositeltua lankaa. Tällä saksalaisella langalla kun ei siis ainakaan onnistunut. Ihan kiva tuo hatun malli muuten, mutta kun ei nyt onnannut niin ei onnannut.

Loppulangoista päätin tehdä puudeliverhot yhteen ikkunaamme, jossa puudelimme (villakoiramme) tapaa päivystää. aloitin viisi verhojen virkkauksen ja yllätys yllätys: lanka loppui kesken. No, onneksi hattu ei ollut mieleinen ja se piti siis purkaa, jotta saisi puudeliverhot tehtyä loppuun. Kyseista lankaa kun en ole missään muualla nähnyt. Kuvan hattua ei siis enää ole, mutta tällaiset verhot syntyivät (alakuva). Kuvassa myös puudelini, joka saa väistellä seuraavan kerran verhoja ollessaan vahtitehtävissä. Verhot on tässä asetettu ruskean sohvan päälle, jotta kuvio eroittuisi paremmin.

Puudelin malli on hankittu täältä mutta tein muutamia muokkauksia. Minusta mallin takapää oli hyvin erikoinen. Omalla puudelillani peräpäässä on ainakin  kaunis häntä eikä mikään pyrstö ;)